100% επιδότηση e-shop μέσω του «e-λιανικό»

Δημοσιεύτηκε το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «e-λιανικό» που αφορά 100% επιδότηση (ήτοι δωρεάν) έως 5.000€ για ανάπτυξη E-shop στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει τον Σχεδιασμό του e-shop σας, την προετοιμασία και την υποβολή του επενδυτικού σας σχεδίου καθώς και την Διαδικασία της υλοποίησης. Η κατασκευή του e-shop υλοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία ATnet Communications Α.Ε. που είναι από τις κορυφαίες Εταιρείες στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, της κατασκευής ιστοσελίδων και της online διαφήμισης, ενώ από το 2003 την έχουν εμπιστευτεί πάνω από 2.000 Εταιρείες για την κατασκευή του e-shop και του web site τους.

Σύμφωνα με την δημοσίευση δικαιούχοι της δράσης είναι:
- Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις
- Να έχουν Κύρια Δραστηριότητα το Λιανεμπόριο (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού)
- Διατηρούν φυσικό Κατάστημα
- Η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά
Βασικό κριτήριο επιλογής αποτελεί η μείωση κατά τουλάχιστον 20% του Κύκλου Εργασιών 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6215220 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειεςτου προγράμματος, τη διαδικασία κατάρτισης του φακέλου, καθώς και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μ. Καλομενίδη

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος